Šiais metais mokymus organizuojame naujoje sodybos "Paskui saulę ir ožkas"
https://www.facebook.com/ paskuisauleirozkas/ įrengtoje sūrinėje. Norvydiškių km, 3, Puodžių pšt. Varėnos raj.
Siekdami mokymų efektyvumo rinksime nedideles grupes, ne daugiau 5 klausytojų.
Rugsėjo 26 ( antradienis ) ir/arba 30 ( šeštadienis) - Įvadas į sūrininkystę. Pagrindinės sūrių rūšys ir technologijos. Išeiga ir ekonomika. Praktinis darbas - fermentinio sūrio pagrindiniai gamybos etapai. Kaina - 75eu/ žmogui/ diena (nuo 9val. iki 17val.)
Spalis - lapkritis skirtas specializuotiems praktiniams kursams.
Spalio 10 ir/arba 14 - puskiečiai ir kietieji fermentiniai sūriai.
Spalio 24 ir/arba 28 - minkštieji fermentiniai sūriai.
Lapkričio 14 ir/arba 18 - sūriai su mėlynu pelėsiu ir čedaro tipo
Lapkričio 21 ir/arba 25 - rūgštiniai švieži ir brandinti sūriai.
Gruodžio 4 ir 9 - Sūrininko ūkio ekonomika. Kaip įsirengti ir legalizuoti sūrinę?
Taip pat siūlom individualias ( arba užsakomoji grupei iki 5 žm ) dienos konsultacijas pagal jūsų klausimus arba pasirinktą temą.
Rekomenduojama programa: Pasirinkto sūrio rūšies receptas ir gamyba, Įrangos parinkimas. Sūrinės planas, adaptavimas esamiems pastatams.
Organizatorius : VŠĮ Sūrininkų Namai, direktorius Valdas Kavaliauskas
Registruotis : [email protected], tel pasiteiravimui 8-698-39893
Įvadas į sūrininkystę - 75 e/žmogui/diena.
Specializuoti kursai - 100e/žmogui.diena
Užsakomieji - 500e/diena
Į mokymų kainą įeina pusryčiai- sūrių degustacija ir pietūs.
Valdas
P.S. Ta pačia proga Rugsėjo 9d, šeštadienį, kviečiame į nemokamą renginį, mūsų sodybos atidarymą : https://www.facebook.com/ paskuisauleirozkas/. Atidarymo metu vyks diskusija : "Žalias ar pasterizuotas pienas" .
https://www.facebook.com/ paskuisauleirozkas/ įrengtoje sūrinėje. Norvydiškių km, 3, Puodžių pšt. Varėnos raj.
Siekdami mokymų efektyvumo rinksime nedideles grupes, ne daugiau 5 klausytojų.
Rugsėjo 26 ( antradienis ) ir/arba 30 ( šeštadienis) - Įvadas į sūrininkystę. Pagrindinės sūrių rūšys ir technologijos. Išeiga ir ekonomika. Praktinis darbas - fermentinio sūrio pagrindiniai gamybos etapai. Kaina - 75eu/ žmogui/ diena (nuo 9val. iki 17val.)
Spalis - lapkritis skirtas specializuotiems praktiniams kursams.
Spalio 10 ir/arba 14 - puskiečiai ir kietieji fermentiniai sūriai.
Spalio 24 ir/arba 28 - minkštieji fermentiniai sūriai.
Lapkričio 14 ir/arba 18 - sūriai su mėlynu pelėsiu ir čedaro tipo
Lapkričio 21 ir/arba 25 - rūgštiniai švieži ir brandinti sūriai.
Gruodžio 4 ir 9 - Sūrininko ūkio ekonomika. Kaip įsirengti ir legalizuoti sūrinę?
Taip pat siūlom individualias ( arba užsakomoji grupei iki 5 žm ) dienos konsultacijas pagal jūsų klausimus arba pasirinktą temą.
Rekomenduojama programa: Pasirinkto sūrio rūšies receptas ir gamyba, Įrangos parinkimas. Sūrinės planas, adaptavimas esamiems pastatams.
Organizatorius : VŠĮ Sūrininkų Namai, direktorius Valdas Kavaliauskas
Registruotis : [email protected], tel pasiteiravimui 8-698-39893
Įvadas į sūrininkystę - 75 e/žmogui/diena.
Specializuoti kursai - 100e/žmogui.diena
Užsakomieji - 500e/diena
Į mokymų kainą įeina pusryčiai- sūrių degustacija ir pietūs.
Valdas
P.S. Ta pačia proga Rugsėjo 9d, šeštadienį, kviečiame į nemokamą renginį, mūsų sodybos atidarymą : https://www.facebook.com/ paskuisauleirozkas/. Atidarymo metu vyks diskusija : "Žalias ar pasterizuotas pienas" .